O Nama

Re Sourcing d.o.o. je međunarodna konsultantska kompanija koju je osnovao tim italijanskih i srpskih stručnjaka, kao proizvod jedinstvene sinergije raznovrsnih profesionalnih iskustava.

Naša misija je pružanje usluga u oblasti privrednog, poreskog i komercijalnog konsaltinga uz pomoć jedinstvene visoko-kvalifikovane operativne platforme, prisutne kako u Srbiji tako i u Italiji, Rusiji i estoniji

Naša komparativna prednost je sposobnost da na konstantan način zadovoljimo specifične potrebne naših klijnata nezavisno od geografskog područja u kom se nalaze, uspostavimo stalan direktan odnos sa njima i unapred predvidimo njihove zahteve.

Sa kancelarijama u Beogradu, Milanu, Firenci, Rimu, Moskvi i Talinu, visoko-kvalifikovanim timom koji čine stručnjaci za znanjem više evropskih jezika, Re Sourcing d.o.o. nudi usluge tradicionalnog privrednog, poreskog, administrativnog i komercijalnog konsaltinga, kao i usluge specijalizovanog konstaltinga koje imaju za cilj pronalaženje najboljeg rešenja za složene probleme sa kojima se kompanije mogu susresti tokom procesa internacionalizacije.